Leveransalternativ

Hämta själv
Du kan alltid hämta din beställning på vårt lager. Lagret finns på Ulvsundavägen 174 i Bromma (se karta här). Har du köpt en beställningsvara så meddelar vi dig när dina varor finns att hämta.

Leverans till port
Vi erbjuder leverans över hela Sverige till fast pris! Leveransen sker med professionella fraktföretag och endast en man. Vi meddelar dig när din beställning är klar för leverans och då avtalar vi en dag och tid. Notera att chauffören kommer ensam och ställer av din beställning utanför din port. Ingen bärhjälp ingår utan endast transport.

Frakt + uppbärning
Ett bekvämt leveransalternativ! Vi meddelar dig när din beställning är klar för leverans och då avtalar vi en dag och tid. Hemleveransen sker med två man och uppbärning/inbärning. Notera att ingen montering och avemballering ingår.

Normal leveranstid är 6-8 veckor. Alla våra möbler tillverkas på beställning. Du blir alltid aviserad innan leverans så att du har möjlighet att ta emot den.

Vanliga frågor

Har min order gått igenom?
Om din order gått igenom så skickas en orderbekräftelse till dig via din mailadress du angett vid beställning när din order är slutförd via vår hemsida.

Hur lång leveranstid är det?
Normal leveranstid är ca 6-8 veckor. Leveranstiden står angivet under varje produkt.

Var är min leverans?
Vi skickar alltid ut en bekräftelse när leveransen skickats från oss. I bekräftelsen får du ett spårningsnummer där du enkelt kan spåra din leverans.

Betalning

Hur betalar jag?
Vi använder Klarna som betalleverantör. Du väljer själv om du vill betala direkt, delbetalning eller på faktura efter leverans.

Hur får jag fakturan?
Din faktura skickas till din e-post när vi skickar din beställning. Den e-post som fakturan skickas till är samma som du uppgav vid köptillfället.

Retur / Reklamation

Kan jag returnera en vara?
Om du inte är nöjd kan du självklart skicka tillbaka. Notera att returen måste ske inom 14 dagar efter att du mottagit leveransen.

Hur gör jag om jag vill byta?
Om du skulle vilja byta din vara så sker detta på samma sätt som en retur. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon så hjälper vi dig.

När får jag återbetalningen från returen?
När vi har mottagit och behandlat din retur på vårt lager så uppdateras din betalning. En återbetalning kan ta 5-7 bankdagar innan pengarna finns åter på ditt konto.

Min vara är skadad, vad gör jag nu?
Om din vara är skadad vid leveransen så måste du genast anmäla detta till fraktfirman. Därefter önskar vi att du skickar bilder till oss tillsammans med ditt ordernummer. Därefter återkommer vi så snart vi kan!